Известие

Collapse
No announcement yet.

Туин Спаркове, чипове и прекъсвачи - продължение ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
    selespeeda ми превключвна на 6900-7000... май не е хич прецизиран да изтиска максималните възможнотси на мотора. С чип ше поумнее ли да превключва по нагоре ?
    Зависи кое ще ремапваш. Ако ремапваш мотора, няма как да накараш селеспийда да мисли различно, ако ремапнеш селеспийда вече е друго.

Тази тема се превърна в пълна говорилня на едно и също. Оставям още няколко часа отключена , след кето ще и сложа катинара.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
      Зависи кое ще ремапваш. Ако ремапваш мотора, няма как да накараш селеспийда да мисли различно, ако ремапнеш селеспийда вече е друго.
      Тука вече не си прав селеспиида не превключва само на базата на обороти а и на натоварване и след чипа колата пак вдига оборотите на превключване
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Тука вече не си прав селеспиида не превключва само на базата на обороти а и на натоварване и след чипа колата пак вдига оборотите на превключване
        Знам че е и на база на натоварване. Затова и горното не го твърдя със сигурност.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Но съвременните автомати си се ремапват културно,карал съм Ауди и БМВ с ремапнати SMG-та и ситуацията изглежда като "наредена" скоростна кутия на ралиджийка Но мисля че това има смисъл само ако и мотора е мапнат?!
          NESH
          156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap

Comment

Първоначално публикувано от nesh Покажи съобщение
            Но съвременните автомати си се ремапват културно,карал съм Ауди и БМВ с ремапнати SMG-та и ситуацията изглежда като "наредена" скоростна кутия на ралиджийка Но мисля че това има смисъл само ако и мотора е мапнат?!
            Не бъркай ситуацията с боя)) селеспийда не е автоматична кутия!
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
            X